Monday, 9 May 2011

==' SAD =='


HELLOOWWW !!!!!! [erghh,agry] ermm . aku nk kOngsi cite cite niy . SAD doe cer aku niy .. :'( ..
haa , ada laa sumone mem[BOY] aku niy .. mlm tadi dy mix paswOrd FB aku .. saja jer . aku pon bagi  ..ermm TAK lama kemudian aku pon nk online , nk tengOk cOment cOment  and nk CHAT mem mem kan , sekali TAK bole bukak , pegh . MADAHnyee ==' .. aku terOs CALL mem aku tu . peghh , rupa rupa nyee dy tukO pswOrd aku , but aku terOs bukak , n tukO ag ,, ermm biase aa aku if tengah MARAH .. tah pape jer , then lepas tukO tu .aku OFFLINE , n sleepp ...ZzZzZZzz :o    , balekk ag SCH .. aku nk online , time nk buka tu tbe tbe kne LOG iN Lagi ... aku lupaa paswOrd nye apa . ermm :'( tataw nk ckp ,,, [CRY] , ag pon aku lupa pswOrd email aku ,, arr , buad je aa FB baru .. Eyca TanOtie  . erm .. tak apa laa . nty aku ADD mem mem LAMA aku ... [kembali senyum] BUT ,, sayang nyee FB lama aku tu !!!!!!!!!!!! :)  . itu saja yang saya mahu sampai kan ==’

No comments:

Post a Comment