Monday, 9 May 2011

aku aku aku aku ^^


Hey . NAK stOry abOut me niy . ==’’ . ermm . Aku niy JAHAT , butt ! JAHAT JAHAT aku berPADA PADA okee .[jgn pk len plax] aku niy jenis org yg OPEN MIND, TAK PROUD,TAK ARROGANT , just TAK suaa buda BAWAH umO sangad meyh .. . if bab bab BAHAN kan org num ONE ONE [ 1 ] BHAHAxD !haa !! AKU PALING HATE ORANG YANG SEBOKKKK SANGAD PASAL AKU . AKU TAK SEBOKK HAL  DIA ,, SO JANGAN SESEKALI SEBOKK Hal  AKU OKEE ! pk matang sikitt laa . tengOk diri tu dulu , betol ke TAK ,,   : sapa sapa nk merepak gan aku . aku ok jer . but agak agak laa yer , aku niy jenis HATI yg LEMBUT . jgn laa cakap kasar kasar nun aku , [budaMANJER] (:                . ok  . HAHA , aku law TEXT nun sumOne , yg aku minat , jgn laa pgl KAU AKU . plgg AKU tak SUKAAA . ngee (:    . if nk pgl [awak ker , ecaa ker ,, u kerr ] ok jer … BTW , aku SINGLE meyh .. daa 7 BULAN aku cuti, if nk CARI bf pon ,, aku kne uji uji dy .. tadala .. KOWG msty tahu kan buda bOy zaman skunk , kebanyakkan just nak amekk KEsEMPATAN jer and TAK APPRECIATED ! ag pon ramai supOrt aku , bab COUPLE niy jangan pk lagi .[nO tiMe  LOVE] haha agpon sapa jer nak aku niy ,, adess .   . HAHA . taOn niy PMR . kne laa stdy HARD+stdy SMART . huhu . aku TAK pandai sangad laaa . class yg k-3 jer [3rOs] ..
   haha .. eyhh , nak tahu tak .. aku tak sukaa laa law aku snap pic cm  niy laa cam tu la ,peace laa ., cOver cun laa . then ada ORANG kutOk kutOk ehh , please up aa . standard laa tu . aku niy dok KG pon ,, tada laa KG SANgad !! [dOn’t be a kidd] matang sikett okee . TAK PAHAM betol aku tengOk buda tu ***** and ******* . snap ic cOver cun pon nk ngate , bli beg baru pon nk ngate aku , .. adess .. n mcm mcm laa . aku daa TAK sgOp laa nk stOry sal dy .. [bukan nak kata] just nk  cakap kan perkara yg aku tak suka buad at aku , if nk buad at org len ,, ok , tu lnx kau , but np aku aeq  hm . pelik pelik ., >,<  ..then AKU paling TAK suka org BAJED HOT ,PERASAN HOT , PERASAN CANTEKK . plaese cermin  diri . BHAHA Xd ! Amekkkaw ! [aku niy TAK prOud , malah sukaa merendah kan diri sendrikk]:: ecehhecehh aku niy , sangad bebenO !!::
                SORRY … sapa yang bce niy ,, n dy pon ada sifat sifat seperti aku cakap .. please berubah n MATANG skett okee .. HAHA , [ aku bukan nak kata aku niy bgOss  aku just nak menegOr ,, beO orang itu ,, TIDAK d’pandang BENCI oleh org sekeliling meyh ] (: .  haha . APA daa aku text kan [merepak merapu] 

                                                    ^^Eyca TanOtie ^^

No comments:

Post a Comment