Tuesday, 17 May 2011

ILY dear !! ♥ ♥ ♥ ♥


Heloo . eca nk KONGSi cer niy , iapa tanak bce suda !! haha .. u all , aku hppy laa , nk tahu knp ???????????? JOM JOM kita bace ..HAHA ,


HAHA , yeahh !! aku daa DAPAT bOy yang aku nak dari dulu ,, nk tahu siapa ?? K***** A**** HAHA ,,Buda sch saya lahh .. umO dia 19 . HAHA , bg qitE org age nOt impontnt laa dlm CiNTA niy .. cehh aku niy .. ermm . but ktOrg tak cOuple . HAHA , just LUAR dari biasa .. SALING MENYAYANGI sangad sangad . hm . ma mom pon daa thu n daa sling berKENALAN . haha . dia baekk sangad sangad ,, but aku tataw sampai bila hubungan aku nun dia .. amin ,, mix mix kami ada JODOH ,, aku menaruh HARAPAN sangad kadd dia .. hmm .. saya nuN dia sentiase HAPPY, ILY dear 
Tapi nk tahu tak .. aku masih sayang kan sumone , ***** ********** ,  ): .. mg semua niy buang masa , because dia tak appreciated aku !! aku try LUPA dia !!! ermm .syg kamu laa frend (:



u all yang daa bace luahan aku ini ,, pray 4 me n ma love tOgether forever n ever until died !!.
♥♥



ILY dear K***** A**** ♥♥  .
 [aku tak akan lupa an kau , if kau yang suruh ][ aku akan benci kau , if kau daa benci aku ]
                    
[prOmise kitak (: ] ..

. ɪƒ ƴσυ'ʀє αʟσηє,
ɪ'ʟʟ ɓє ƴσυʀ ѕɧα∂σѡ.
ɪƒ ƴσυ ѡαηт тσ cʀƴ,
ɪ'ʟʟ
ɓє ƴσυʀ ѕɧσυʟ∂єʀ.
...ɪƒ ƴσυ ѡαηт α ɧυɢ,
ɪ'ʟʟ ɓє ƴσυʀ ρɪʟʟσѡ.

Monday, 16 May 2011

saya nk D3100 !!! ♥ ♥ :(
















HAHA , heyy !! eca nak gtwu kOrg niy ,,, ecaa ag dlu mengingn kan D3100, tah ble tahon aku akan dapat kan …. Saya nk jugak ! but MAHAL laa . ma dad msty marah kan ?? beli lappy yg brHARGA 1,769 [acer] pon daa marah ~ adess apa jadah la kan ,,ma mom pulak cakap [ alaaa, tgu la kau daa abess sch, kjew .. then beli lahh sndrikk .. ] ermm ==’ aku menJAWAB ! [alaa, nty time aku daa tak gne DSLR tu .. ada ag canggeh !!] kan kan u all ?? hm .. aku pantang 6pk org guna DSLR tu dpn aku , aku mesti nk gak .. n jeless nyaaa amat laa !! tak terCAKAP !! . aku akan bOdek bOdek mom aku supaya beli .. aku nk jugak !!! ishh !! :’( ..  dOa dOa kan laa untuk aku menDAPAT DSLR tuuu !!!

         k lha , I gtg NOW ..
Eyca TanOtie ^^





Sunday, 15 May 2011

♥To MA bestie or frend frend yang di KASIHI ♥. JANGAN salah PAHAM , [ status AKU ] ♥


 ! u all . tengok kan fesbukk saya ? engaged nun aidil ahmad kan kan ? HAHA . eyhh . bila pulak laa kan ,, kOrg jangan salah PAHAM lha .. aku tada pape pon nun dy . aku TAK kenal dy .. tbe tbe .. tdi .. dy CHAT nun aku .. dy ajak engaged nun dy ,, HAHA  saja saja ,, n myb ada mOtif kudd ,, but dy tak gtwu aku ,, HAHA , tolong TRUST kat aku . SUMPAH tada pape hubungan . aku bukan apa .. aku tanak kOrg pk aku bukan bukan . HAHA , please yaww . if tol tol aku nak BOY ,, tak mungkin nun dy . dy bukan yg aku cari pon selama niy . HAHA . [soryy] ==’ .. HAHA ..

                       

LALALALALA . aku still SINGLE , and WAIT sumone in ma mind
[ y**] !!!!!!!!!!!!!!!!!  ♥♥



                                
EYCA TANOTiE ^^

 ^^nak tengok pic dy .. niy HAA buda nyerr ==’’  .. [ cute mg cute ] HAHA . :P



                                 ^^ NANAK pon !!!! KwiNK KwiNK ~~ ^^





                                                                





Saturday, 14 May 2011

i always dispOinted and nOt appreciated :'(


Aku ingin meluahkan perasaan aku ! HAHA .. hmm . np aeq .. setiap kaly aku jumpa seOrg  BOY  yg selame niy aku menCari . daa bnykk kali jmpee … daa text ,, daa jadi KAWAN aku .. then .. aku selalu cakap kat dia . [ I ♥♥♥ U laa dear ] but ,, semua tu hanya buang masa saja . tada siapa yang appreciated kan . hm .. secara  jujur laa kan ,, aku mmg belom dapat boy yg betol betol SAYANG aku dengan ikhlas n sepenuh nyee ,, np ? np ? apa kurang nyee aku ==’ . [ cry :’( ] 
….. and .. if ada org nk aku , mix couple nun aku , aku msty TAK nak .. bukan apa .. aku daa tengok dr cara dy ,, dy bukan boy yg aku cari . soo , im sory laa yer .. but . [aku sayang dia sebagai kawan ]
….. ramai BOY yg aku daa kne  dyrOng just nk men kan perasaan aku ,,  ..
eyhh . aku tak paham laa nun semua niy ,, adess .. np aeq aku selalu kne cm niy
?? bia aku nk buadd at sumone cmtuu , aku TAKUT , aku SAYANG dia , aku TAK sgOp , [sangad kejam bagi aku ] but why ?? dy TAK pernah pk dy buadd aku , [memang BOY tada feel lgsOng ]

              HAHA , opss . [ merepak meraban ]

kusOt [ dispOinted dengan yunn.nuar, man , buyun . and  ***** **********  ] HAHA , aku daa malss nk pk semua niy ,, tada GUNA laa , hate hate , !!!!!!!!!!! :’(


                               Eyca TanOtie ^^

Thursday, 12 May 2011

new BROTHER , :) haha , [ lol ]

HAHA , HAppY nyer aku  .  u all nk tahu knp ? HAHA . ok ok .. aku dpat abg agkt BARU  (: [cute boy ] HAHA , ermm . dy okee laa nk d’banding kan abg agkt aku sebelom niy HAHA XD .. nOthing ,, but abg angkt sebelom niyy . semua bzz . n cam nanak LAYAN aku . btw , yg niyy SINGLE kOwdd . [ tataw laa if dy tipuuww AKU ] wink wink ~~

SAYANG kamu laa [ sebagai brOther  ^_________^    








nakk tengOkkk pic dy .. HAHA , [sexxyyyyy]               










jen jen jeengggggggggggggg ~~~~~ [ LALALALA (: ] CUTE kan kan . if sapa cakap TAK cute .. its okeee .
[ TAK CARE ]           (:  ..