Sunday, 1 May 2011

==' . apa kurang nyaa aku . ?????????????

Aku nk cerita kan kisah aku gan sumone . [Muhammad Anwar]J
*OK laa gak , baekk , kuat sembhyg , hormat org tua , pandai , *
Ermm . Pertama kali aku melihat muka kau .. aku percaye yg kau boy yg bgoss bg aku .. so aku pon nk knl knl ko .. mcg mcg kau . apabila aku daa mcg kau , jmpe kau , aku syg kau . aku pon penah ckap at kau kan aku syg kau , hope kau ley hargai aku . ok ok. Kau pon soh aku bg kao masa .. ok ok . . aku try … daa lme gak kte mcg .. jmpe jmpe .. Aku sangad HAPPY , dpt knl kau . hmm . dlm mse 1 Hari tu .. tbe tbe kita COUPLE kan ? tak cye plax kan . HAPYY gler aku d’wat nye .. HAHA , ma mom pon sukaa kau ..
J
 pd k’esOk kan hari nyee pg pg aku nk ke SEKOLAH , aku bertembog gan kau kan .. aku tengok .. kau bawak gurl .. saked nyee aty aku ,, aku tada mudd lgsong at skola 1 hari .. ble kawan aku tnye ko .. kau ckp tu gf kawan kau .. kau tolong hanta kan gf dy .. kau cakap tu AMANAH dr kawan kau ,, tpi np kau tak penah pk persaan aku .. hm .. thu plax mx maap .. n soh bg 1 pluang lg .. OK .. sbb aku SAYANG kau ….ingt kau ley berubahh ..tp .. hmm..semua aku dgr cakap kau … daa laa if nk TEXT aku jeq yg kne mula kan dlu .. lau aku tak TEXT , kau msty TAK text aku .. .. hmm .. apa lgi yg ptot aku dgr ckp kau .. ??
 .. aku ajak jmpe .. pnye lhaa bnyk alasan .. sabo jer ..
           then aku mcg KAWAN kau .. aku tnye mcm mcm ABOUT kau .. and tbe tbe dy ckp .. slame niy kau agp aku sebagai ADEKK jeq .. pehh TAK sgke gler kau buat aku  cm niy.. kau cakap kat aku .. aku awek kau , tpi gan KAWAN kau ?? hm .. OH .. tapa lhaa .. aku pon tataw nk cakap apa lagi .hmm .. aku tak balas pape ,, [ TUHAN MAHA ADIL ,
J ] okee . sorry sebab aku senyap kan diri . aku daa tak sgOp menahan .. apa tah kurang nyaa aku niy ?? daa sorg buad .. sorg lgi buad . aku jeless kawan kawan aku semua dapat boy yg OK . aku sOrg je TAK . np nsib aku cm niy ???  L  SAD . AKU INGT KEHADIRAN KAU .. SENTIASE happy , TAPI D’SEBALEKK NYEE , ksudahan dgr air mata . L L . penad jeq aku mmberi kasehh sygg dekad BOY . tada spa yg mghrgai … L L . aku PERLU kan supOrt  tok bg aku semangat .. but sapa .. semua penting kan diri sendiri . L L

No comments:

Post a Comment