Saturday, 30 April 2011








[Sabtu : 3o.APRIL2011].
HAHA . sungguh HAPPY aku hari niy . ylaa .. ma mom bg 200rgt meyh . apa ag .. rambOt aku gah rOsak .. so aku apa lagi . wahh . g lhaa buat rebOnd !! BHAHA xD ! Baru 150 rgt jer . yg lbeyh .. aku SAVE ..mula mula mao buat curl .. but tak jadi aa . bcOss . ma HAIR rOsakk . ermm SAD nyaa tak dapat wat CURL HAIR .. tapa tapa . nty nk raya .. bru aku BUAT . huh !! 

   <3 Semasa di kedai RAMBOT . abess rmbot aku d'buat nyaa  cam HANTU KAK LIMAH seyh .. HAHAxD ! ermm .. saked aa mase cina eu irOn rmbOt aku .. eyy  1 kepala sampi 2 org kjer kan ,, adess . menyeksaa !!!!!!!!!!!!  cket cket kne kulit kpale aku .. wooooo !! STUPID unyer cina .. tak berHATI HATI  !!! nk jeq menjERiT !!!! bulu rOma aku tenAik abess !!! nk je aku melalak at ct2 .. BHAHA [buang tebiat if aku melalak aku at ct2] eishh . ok lhaa gak rambot aku skunk .. ermm , 3 ary talay kne air arr  adess .. AGAK lama aku tgu siap BUAT rmbOt ,, [ 1:50 P.M - 4:40] menaunnnn aku menunggu seyh !!!!!! LALALALA , tu d=saja kisah aku tadi . agak tak syOk kan kan kan .
                                               

[ http://cicielurve.blogspot.com/ ]   

Thursday, 28 April 2011

STORY ! STORY ! ?????

u teach me how to LOVE , how to CRY , how to LAUGHT ..
but when u left me , u 4got to teach me ..
how to be alone !!
but i relax, then i think how to trust my self ,
thank for everything <3 .

Monday, 25 April 2011

: 25 Di Dewan Jubli Intan :


HAHA !! .
= 25 APRiL 2011
   Hari niy aku pergi kee Carnival dan  Pameran Buku , Di Dewan Jubli intan Batu Pahat .
. best laa gak .. cari bku tok stdy ,, nk PMR meyh || stdy hard+tdy smart || .. dapat lhaa 1 book ..
   .. lepas cari bku .. snap snap pic jap .. HAHA .. __.. g laa makan at warong ,,, ehh .. tbe c2 tak jdi makan .. b’cOss cam takk SEDAP jaa eee .wat air pon LEMBAB gilak .. daa ar gah aOss .. er .. ||sabar jelar ||  .. lepas minom minom.. ktorg jalan jalan beli rOti sosej at kedai KEK . haha … bnyk gilak .. then makan aaa at tepi tepi  Dewan Jubli Intan tu …  lepas makan .. ktorg masok Dewan balekk .. jn jln jap .. bb BAS lmbt gler nk sampai .. pusing pusing at dlm u cam org apa ..     time gah jlan jlan cari buku … ada buda (boy) 2 org kejar kejar aku pp, n bella . HAHA . sengal . ktorg  just  senyum ja ..  buda dorg ue CUTE laa gak kan ,   time nakk balekk ,, ktorg bertembong ag .. then dy pgl aku mx num ..     || HAHA || bagi saja ,, biase aa nk add kawan kan . bukan aku wat pape pon ,, nk knl knl .. ktorg pon text lhaa .. HAHA .. dua dua skali aku LAYAN .. haha … budaa cute tue .. EHH … ||xxxx||
… HA !!!  12:00 p:m .  tbe tbe ckgu pgl .. BAS daa sampai .. HAHA .. ngeng ngeng .. daa sampai pon at skola  … but ckg bg semua boley  balekk ja .. HAHA …. Aku tak balekk pon .. lepak at uma KAWAN .. sblah skoolaa ja !! . HAHA .. … HUH !!! penad sangad ~~  =__= …..   .. tu saja lah kisah aku 1 hari niyy … ngee==’

Saturday, 23 April 2011

M3mOry =='

Kenangan Manis <3 !!
  = g rombongan gan mmbe || wonderland n jln jln melaka || mg bnyk kenangan . HAHA . ada swet swet . law teringat msty senyum sorg sorg . (daa macam crazy lorh) ==’ .
  = ponteng skola || g town || arghh ,, besst gilak . dgn pkaian **** .. HAHA ~ pk pk .. apa lhaa nk jd gan ak n mmbe aku .. mse tu f2 .. adess . nakal nyaa aku . tahu mom aku .. mpOOss ==’ .
g kbox,ngox mOvie,makan makan at L.K , but share , cOz mOney tak enough !! HAHA ! apa deyh .. ==’



Kenangan Buchuk !! <3
= fight || banyak kaly . er . asek kne pgL ckg ja ! ||HAHA !! sampai ada setengah ckg takk sukaa gan geng ktowg . adess .ingt ktowg jahat sangad kaa?? +jahat jahat ktowg , berPADA PADA + haha ~

Apa yg aku pernah melakukan kesalahan
: ponteng cLass .
: ponteng skola .
: fight  .
: date at class . ||HAHA||
‘’Tinggal kenangan ‘’
    [itu saja kudd] ==’’


 ma bFF .
= Afifi Ainna .
=Bella Eldora .
=Ernie .
=Chaca muchuk .
=Azmilia
= Reza || Ngeee ||
= kucing taro .
=fahmey
=nuar

Wednesday, 20 April 2011

| tataw mao TEXT apa .. | (BLURR !! )

==’ .. arghh .. hari ini aku baru sedar .. aku banyak melakukan kesilapan .. er .. rase menyesal aa .. but nakk wat cm ne ?? hm .. daa lepas ..  yg penting apa yg harus aku buat lpas ni… ialah bertaubat .. hm .. aku janji  tak akan melakukan benda yg penah aku wat . HAHA .. but , is normal lhaa .. semua org ada wat salaa .. then .. ada yg sedar kemudian .. ade yg TAK .. pendapat pada diri masing masing .. BTW .. apa yg aku wat .. dew yg ley buat kenangan aa .. HAHAH ..

Tuesday, 19 April 2011

COUPLE ????????????????????????????

HAHA , lom time nyaa lhaa , agpon .. aku bukan gurl yg cukup sifat tok sum1(boy) , lagi satu ,, AKU TAK TRUST BOY ,,, tahu ja lhaa .. kdg kdg , de separoh boy niy ,, law couple , just amek kesempatan ja ,, hm , n memaenkan perAsaan trhadap seorg gurl ,, ahh ,, senang cter ,, bukan boy ja . malah .. gurl pon ada .. but .. aku tak cm tuu .. because ,, ma mom .. tak mengajar aku cmtuu okee ..  ok.. law pasal SETiA niy ,,, korg nak tahu .. 100% ADee dalam ciri ciri aku tk sum1 ,, but .. law boy ue daa tipu aku sekali saja ,, opss .. im sorry .. aku akan mmbuat problem tanpa HENTI ,, ..

             PENGALAMAN ..

             * Aku pernah berCOUPLE gan sum1 ... ktowg couple daa 2 tahun , but .. hm.. hubungn aku tak sampai kemana .. promise promise ktowg . hanya sia sia saja .. niy lhaa skly aku berCOUPLE .. hm .. n mcm mcm aku da mengalami .. er .. tak tahan aa . nk menahan semua ue ..,, its okee .. tu hanya dugaan ,, apa yang perlu .. aku patut BERSABAR .. HAHA .. :'( [menangis AKU bila teringat semua yg amat sedih bagi aku ] so , ma mom ckp .. niy pengajaran bg ak .. JANGAN ULANGI LAGI ,, pesanan ma mom ...

about aku ==' .

HAHA , sapa nk kenal aku , bace laa apa about aku niy .. [er ...] 

aku niy tada aa baek sangat , but lw org sebok hal ak , mg aku naek angin !! er .. AKU TAK KACAU idop ko , ko jangan KACAU idop AKU .. okee !! hm .. law stakat. kawan gan aku adew MOTiF , bek tayah kawan aa , n ,, aku TAK sukaa org ngumpat AKU .. !! HATE !!! stupid sangat . er .. HAHA !! so ,, jangan lha MELAKUKAN apa yg AKU TAK sukaa ok .

Friday, 15 April 2011

cicie tanotie

Real Name:Siti Aisyah Bte Abd Hamid
Also known:Eyca tanotie a.k.a cicie
Age:15 haha:)
Status:SINGLE lorh ! (no time for LOVE !!!)
School :SMK Semerah BATU PAHAT !
HATE DAMN gan org yg PROUD and ARROGANT !!!!